Jumaat, 24 September 2010

SAYA TIDAK KESAL...SELAMAT TINGGAL DRAMA SENI.....


Ni adalah cover page Majalah EH (aku tak penah beli pom) keluaran oktober 2010 dan memang gambar Rozita Che Wan, Amacam nampak macam anak dara kan. Dulu aku aku tak minat tengok lakonan dia. Tapi semenjak mak aku beli TV baru tah kenapa aku rasa nampak cun pulak. Dulu dia tackle aku jual mahal sangat padan muka aku. Tapi tak lah semahal nasi kandar masa aku beli time Practical Training di Penang dulu. Apa-apa hal pom janda tetap janda kan kan kan???

p/s: click nuffnang
kat kanan tu tau

credit: Nara cantik

1 ulasan:

teratakindah berkata...

wow....tersentak iman...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...