Khamis, 14 Oktober 2010

Immortality of McDonalds Happy Meal Project

Sally Davies membeli Happy Meal McDonald's pada tarikh 26 April 2010. Dia meletakkannya di meja kopinya dan mengambil gambar setiap hari selama enam bulan. Video ini menunjukkan hasil yang cukup menakutkan.




180 hari - tidak ada cacing, kulat, bau, atau dekomposisi dapat dilihat kata beliau.


Mungkin anda telah melihat hal serupa sebelumnya, tapi sebenarnya setiap orang boleh mengulang percubaan sederhana ini, Burger dan kentang goreng ini dapat bertahan melalui enam bulan-termasuk musim panas New York. Ia menakutkan dan kotor. Sally memberi tahu tentang percubaan ini dalam 'Good Morning America'.

Sekarang apa yang perlu kita perlu tahu apakah teknologi yang digunakan untuk menghasilkan benda ini oleh McDonald? Apakah ia dibuat dari polimer berasaskan karbon? Apakah boleh dikitar semula menjadi bahan bakar jet? Rasa keenakannya lebih baik sedikit dari rasa asbestos.

McDonald Malaysia belum lagi di uji.Ada yang membantah dengan menyatakan ekperimen ini adalah palsu. Anda boleh mencubanya sendiri.

Saya? RFC adalah pilihan fastfood terbaik.

 p/s: So Unhappy Meal

9 ulasan:

Mama_Fatin berkata...

eee betul ke..menakutkan..

Kuman Chaos berkata...

setuju.. RFC mmg best.. tapi waiting time kengkadang melampau lama sbb org ramai.. nak kena buat lebih banyak franchais..

kuman "Darfur.." Entry

Yui_Wani berkata...

Pe sal nak buat camtu? Masuk je dalam mulut kan senang. xD

Dark Half berkata...

kajian ni mmg agak menyeramkan..
apa agaknya bahan pengawet yg digunakan sampai bleh bertahan lama cam2.mungkin jugak faktor cuaca turut menyumbang

+akufobia+ berkata...

suka radix cola.masakan mak gak tak menakut kan.

zuhanismohamed berkata...

fuh..memang agak scary ni..isk

ateyn berkata...

huhu..ade gak yg ateyn tgk kat utube,
da 4 thn simpan
still gitu gak..
weird~

Cik Jari berkata...

RFC tuh ape? Ayam Radix ke?

hafizm berkata...

cik jari: Radix fried Chicken..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...