Rabu, 6 Oktober 2010

Menyelongkar Facebook: Setiap Jenis Gambar Pernah Anda Jumpa

Adakah anda seorang yang stabil? Sedikit gila mungkin? Fun-loving? Berisiko?Berbahaya? Bagaimana kawan-kawan anda melihat anda?

Sebenarnya ia semuanya berada didalam foto profil anda. Panduan visual ini dapat memyelongkar  untuk mengetahui tentang diseballik gambar potret di Facebook.

 


p/s: Pada kawan-kawan yang belum berkerja, ingat gambar resume memberi impak yang besar. Maka pasti kan anda kelihatan berkeyakinan ketika gambar anda diambil.

9 ulasan:

misz myza berkata...

hmm.. tak paham la yg photo intepretion tu.. ape maksudnye no 1, no 2 dll.. heheehhee..

hafizm berkata...

Senang je, cth:-
no 1. observant...gambar tue di-crop-kan macm dalam figure atas tue(dlam petak putus2 no1 hnya ada bhagian mata dan kepala shaja)

no2-shy,playfu.. gambar tue di crop kan hingga hanya nampak sebelah mata sahaja.

dan seumpamanya...

sekian.

Izzaty berkata...

Hahaha. Bila tengok bab crop tuh rasa nak tergelak~ Btw, good info bro ;)

p/s; Zaty suka crop mcm no 2 & 3. HAHA

Solihin Zubir berkata...

perghh.. cara letak profile pix pon ada makna eh.. huhu..
info baru nieh! hehe..

amira berkata...

hurm.. x bape paham sangta.. anyway.. unik aaa.. hurm

DEE_DEE berkata...

sgt menarik...new info...nk share ngan kwn2 yg ln la jugak...can i? hehe...

hafizm berkata...

no hal sis.info utk sama2 dkongsi =)

Dark Half berkata...

haha..aku murderer kot

mumumeow berkata...

wah...baru tahu...thanks 4 ur infomation... ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...